Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“'

Boutique Hotel Alhambra i Villa Augusta 5*, Mali Lošinj

Opis hotela:

36 Deluxe soba i 15 suiteva - Jedan od najšarmantnijih hotela na Lošinju - Mjesto gdje se duh vremena sjedinjuje s modernom udobnošću i izvrsnom uslugom
 
Boutique hotel s 5* smješten u predivnoj vili. Nalazi se u najljepšoj lošinjskoj uvali Čikat u idiličnom okruženju mirisne park šume. Za goste istančanog ukusa, koji su navikli na vrhunsku, personaliziranu uslugu i elegantnu udobnost, boutique hotel Alhambra i villa Augusta idealno je mjesto za odmor. Jedinstveni hotel s ponudom po mjeri najzahtjevnijeg gosta.
 
Svijetle i prostrane sobe, veličine 34 do 120 m2. Tipovi suiteva: Augusta Grand suite, Luxury suite, Augusta suite, Alhambra suite, Čikat Bay suite. Hotelski prostor, kao i sobe te suitevi osvijetljeni su dizajnerskom rasvjetom prilagodljivom za svaki dio prostora i doba dana koju potpisuje jedan od najpoznatijih hrvatskih dizajnera rasvjete Dean Skira. U svim hotelskim prostorima pušenje nije dozvoljeno. Sobe su opremljene detektorom dima i sprinkler sustavom zaštite od požara. Dodatne pogodnosti smještaja su: interaktivni SAT-TV sa Pay TV uslugom, telefon, wi-fi, sef, mini bar, set za kavu i čaj, satovi s iPod priključkom, visokokvalitetna prirodna kozmetika u kupaonici, luksuzni ogrtači i papuče, antialergijski jastuci, individualno podesivo hlađenje/grijanje, pristup za osobe s invaliditetom, sobe primjerenje osobama s invaliditetom.
 
 
Boutique hotel Alhambra i Villa Augusta nudi i restoran s terasom, lounge bar, wine&dine, vinoteku i tea bar (wellness oazu). Gourment ponuda sadrži isključivo birane delicije i pomno biranu listu najboljih pića.
 
Od dodatnih i rekreacijskih sadržaja, tu je privatna plaža s ležaljkama, suncobranima i ručnicima za plažu, koja pruža savršeno okruženje za trenutke opuštanja uz more, pod toplim zrakama sunca, od ranog proljeća do rane jeseni. Unutarnji bazen s grijanom morskom vodom, masaže i kozmetički tretmani, finska i turska sauna, relax zona, spa klinika s luksuznim spa i zdravstvenim tretmanima i programima, te s potpuno opremljenom teretanom, Bellevue Boutique i trgovine, frizerski salon.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji