Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“'

La Pirogue - a Sun Resort 4*, Mauricijus

Opis hotela:

248 soba – Dugačka pješčana plaža – Pogodnosti za obiteljski odmor

Resort je smješten na zapadnoj obali Mauricijusa direktno na pješčanoj plaži.

Resort sadrži 1 buffet restoran, 1 a-la-carte restoran, 3 bara, bazen s ležaljkama i suncobranima, butik, suvenirnicu,spa centar i fitness centar. Gosti mogu birati između polupansiona, punog pansiona ili all inclusive usluge. Gostima je na raspolaganju dječji klub za djecu od 2-11 godina, dječja animaciju za djecu od 4 do 11 godina i igralište. Resort raspolaže s 248 smještajnih jedinica koje sadrže king ili twin krevete, flat screen televizor sa satelitskim programina, kupaonicu s kadom, zasebnim tušem i toaletom, klimu, sef, aparat za kavu ili čaj, besplatan WiFi te namještenu privatnu terasu.

Od sportova i razonode u cijenu je uključeno korištenje fitness centra, a uz doplatu u ponudi su razni tretmani i masaže u spa centru, najam bicikala te škola ronjenja. Gosti mogu koristiti i sadržaje sestrinskog hotela Sugar Beach. 

Link: https://www.lapirogue.com/en

Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji