Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“'

Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa 5*, Sejšeli

Opis hotela:

110 vila – „5-star" PADI ronilački centar - do 80% popusta na smještaj za mladenku - "Dine Around" opcija

 

Resort je smješten na otoku Silhouette, 20-tak km sjeverozapadno od glavnog otoka Mahe. Na otok se može doći zrakoplovom s otoka Mahe, helikopterom ili brodom. U Hilton Seychelles Labritz Resort & Spa možete uživati u medenom mjesecu, prirodnim ljepotama i prepustiti se opuštajućim spa tretmanima.

 

Gostima je na raspolaganju smještaj u nekoliko tipova vila - Garden Villa od 88m2 (25m2 vanjske površine) smještenih u tropskim vrtovima resorta u drugom ili trećem redu od mora. Sve vile opremljene su kupaonicom, kadom, WC-om, posebnim vanjskim tušem, sušilom za kosu, kućnim ogrtačem, papučama, TV, DVD i CD uređajima, besplatnim pristupom internetu, aparatom za čaj i kavu, mini barom, klimom, sefom i terasom. Beachfront Villa od 101 m2 (35m2 vanjske površine), kao Garden Villa samo s većom kadom, garderobom i pogledom na more, s izravnim izlazom na plažu.Deluxe Hillside Pool Villa površine 185m2 (50m2 vanjske površine), kao Beachfront Ville samo veće u tropskoj vegetaciji, bez izlaza na plažu, dodatno espresso aparat za kavu, veća kada, s vrtom i paviljonom za romantičnu večeru, privatnim bazenom 6,5x3m. Deluxe Beachfront Pool Villa od 185m2 (50m2 vanjske površine), kao Deluxe Hillside Pool Villa samo s izravnim izlazom na plažu.
 

U bogatoj ponudi kreolskih, japanskih i međunarodnih jela gosti mogu uživati u restoranima Grann Kaz, Portobello, Teppanyaki, Sakura, Cafe Dauban i Pizzeria & Grill. U baru Lo Brizan očekuje vas bogata ponuda vina i koktela uz nezaboravan pogled na Indijski ocean. Ako želite nešto posebno kušajte vina u vinskom podrumu uz romantičnu večeru s 4 slijeda za 2 osobe. Posebna pogodnost uz rezervaciju polupansiona je opcija "Dine Around" - mogućnost odabira večere u svim restoranima izuzev u restoranu Teppanyaki. Uz rezervaciju punog pansiona dodatno ručak u Lo Brizan Baru ili Pizzeria & Grill restoranu. 

 

U cijenu je uključeno korištenje tenis terena, fitness centra, odbojke na plaži, opreme za badminton. Uz nadoplatu yoga, najam kajaka, ribolov na otvorenom moru i razni izleti. Resort ima 5-star PADI ronilački klub i komoru za dekompresiju. Dječji klub za djecu od 4-12 godina. Nekoliko puta tjedno zabava uz živu glazbu i ples.

 

Link: http://www.hiltonseychelleslabriz.com/sports-and-leisure/diving.html

Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji