Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“'

Corinthia 5*, London

Opis hotela:

294 sobe i suiteva - Smješten u blizini znamenitosti - ESPA Life nagrađivani spa
 

Graciozni hotel Corinthia smješten je u srcu Londona u neposrednoj blizini rijeke Temze i gosti se mogu pješice uputiti u razgled grada. 

 

Hotel krasi impozantan lobby, visoki stropovi, prirodno svjetlo i lijepi pogled. Prostrane sobe odišu elegancijom i moderno su opremljene Nespresso aparatom za kavu, mini barom, besplatnim WiFi pristupom internetu i priključnom stanicom za iPod. Odmorite se uz Hypnos krevete, proglašene najudobnijim krevetima na svijetu. Hotel ima dva restorana s modernom britanskom i talijanskom kuhinjom, te nekoliko barova.

 

Hotel Corinthia se može pohvaliti s najvećim spa centrom ESPA Life koji se prostire na četiri kata s unutarnjim bazenom, saunama, parnom kupkom, te vrhunskim masažama i tretmanima za uljepšavanje. Tu se smjestio i frizerski salon poznatog frizera Daniela Galvina.

 

Link: www.corinthia.com/hotels/london/

Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji