Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“'

Mӧvenpick Resort Kuredhivaru Maldives 5*, Maldivi

Opis hotela:

105 vila – 3 restorana – dječji klub

Mövenpick Kuredhivaru resort smješten je na Atolu Noonu koji ima najgušću koncentraciju egzotičnih ribica i delfina te je udaljen oko 45 minuta hidroavionom od aerodroma Male. Do resorta je također moguće doći lokalnim letom i brzim brodom.

Resort sadrži 3 restorana, bar, lounge, spa centar, fitness centar, salu za jogu, infinity bazen, dječji klub.

Resort raspolaže sa 105 vila koje se sve opremljene kupaonicom sa samostojećom kadom, minibarom, vinskim hladnjakom, aparatom za kavu, kuhalom za vodu, LCD televizorom, klimom, terasom odn dvorištem s vlastitim malim bazenom i ležaljkama te gostima nude besplatni Wi-Fi.

Od sportova i razonode u ponudi su spa centar, fitness centar, sala za jogu, razni vodeni sportovi poput ronjena s disalicom, kajaka, jedrenja na dasci.., teniski centar i razni izleti. 

U ovom obiteljskom resortu djeca mlađa od 12 godina imaju pravo na besplatne obroke i smještaj na postojećim ležajevima, pristup dječjem bazenu i dječjem klubu Little Bird te zdravi dječji jelovnik Power Bite.

Link: https://www.movenpick.com/en/asia/maldives/kuredhivaru/resort-kuredhivaru/overview/

Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji