Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“'

Sugar Beach 5*, Mauricijus

Opis hotela:

258 soba – Dugačka pješčana plaža – Pogodnosti za obiteljski odmor - Posebne ponude za mladence

 

Sugar Beach je smješten na zapadnoj obali uz dugačku pješčanu plažu Flic en Flac. Udaljen je od zračne luke Mahe oko 50km.

 

Resort je uređen u kolonijalnom stilu, a sobe su moderno opremljene. 27 soba ima dva velika kreveta i mogu smjestiti 2 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina. Popusti za obitelji s djecom, uz 2 odrasle osobe 2 djece do 11 godina gratis od 1.5.-17.10. Dječji klub i klub za tinejdžere pružaju zabavu za najmlađe tijekom cijelog dana i večeri i uključeni su u cijenu. Gostima su na raspolaganju 5 restorana koji nude azijska, mediteranska i tradicionalna jela lokalne kuhinje. Uz rezervaciju polupansiona gosti mogu birati jela sa švedskog stola ili menu u restoranima Mon Plaisir i Citronella’s Café, a uz puni pansion i all inclusive uslugu večera ili ručak i lagani obroci poslužuju se u raznim restoranima u resortu.

 

Gostima je na raspolaganju mnoštvo aktivnosti koje su uključene u cijenu kao najam kajaka, jedrenje na dasci, najam opreme za ronjenje s maskom i disalicom, 6 tenis terena, badminton, nogomet, odbojka na pijesku, yoga i korištenje fitness centra i green fee za golf terene na Ile aux Cerf,  a uz nadoplatu golf buggy 25 EUR, oprema za ronjenje, najam katamarana, skijanje na vodi i golf tereni u susjednom resortu Tamarind.

 

Nakon aktivnog odmora opustite se uz revitalizirajuće tretmane i opuštajuće masaže u Aura spa centru. Mogućnost organizacije vjenčanja u resortu, a za mladence dodatno posebni popusti i pogodnosti.

 

Link: www.sugarbeachresort.com

Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji