Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“'

Paradise Sun Hotel 4*, Sejšeli

Opis hotela:

80 soba - 2 djece do 12 godina s roditeljima u obiteljskoj Deluxe sobi besplatno - Posebne pogodnosti za mladence

 

Paradise Sun Hotel smješten je na otoku Praslinu uz prekrasnu pješčanu plažu Anse Volbert, otprilike 12km od zračne luke Praslin i oko 60km od otoka Mahe. 

 

Gostima je na raspolaganju smještaj u Superior (32m2) i Deluxe (42m2) sobama uređenim u kreolskom stilu i opremljenima s kupaonicom, tušem, WC-om, sušilom za kosu, telefonom, TV-om, klimom, ventilatorom, mini hladnjakom, aparatom za čaj i kavu, sefom, balkonom ili terasom. Sobe su orijentirane na morsku stranu, a neke imaju pogled na more. Deluxe sobe imaju veću kupaonicu s kadom, dodatno garnituru za sjedenje. U Deluxe sobu se mogu smjestiti 2 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina. Neke Superior sobe na višim katovima su povezane, pa također mogu biti pogodne za smještaj obitelji.

 

Hotel ima bazen, butik, besplatan pristup internetu, restoran na plaži i romantični bar s pogledom na more. U cijenu je uključena yoga i vježbe rastezanja, nemotorizirani sportovi na vodi, najam kajaka, stolni tenis, odbojka na pijesku, jednom tjedno izlet Sunset Cruise i živa muzika nekoliko puta tjedno u večernjim satima. Tečaj ronjenja uz nadoplatu.
 

 

Posebne pogodnosti i popusti za mladence, do 50% popusta na smještaj za mladenku.

 

 

Link: www.paradisesunhotel.com/Praslin%20Seychelles/Home

Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji