Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“'

Qasr Al Sarab Desert Resort by Anantara 5*, Abu Dhabi

Opis hotela:

206 soba, vila i suiteva -  Luksuzna oaza u pustinji - Vile s privatnim bazenima - Razne aktivnosti u pustinji

 

Ova luksuzna oaza u pustinji podsjeća na prizore iz "1001 noći" i pruža panoramnski pogled na dine pustinje Rub'Al Khali. Resort je udaljen otprilike 190km od zračne luke Abu Dhabi. Iskoristite posebnu ponudu uz popust do 30% uz 3 noćenja s doručkom u Anantari Qasr Al Sarab Desert Resort i 4 noćenja s doručkom u Anantari The Palm Dubai.

 

Smještajne jedinice resorta Qasr Al Sarab krase luksuzne tkanine i zemljani tonovi. U glavnoj zgradi smještene su Deluxe Garden i Balcony sobe od 40m2 u koje se može smjestiti 2 odraslih i 1 dijete do 11 godina, Deluxe Terrace sobe od 55m2 s većom terasom i Anantara Suite od 86m2 s odvojenom spavaćom i dnevnom sobom mogu smjestiti 2 odraslih i 2 djece. One Bedroom Anantara Pool Ville veličine su 106m2 i imaju privatni bazen i 24-satnu uslugu butlera. Royal Pavillion Ville od 106m2 udaljene su otprilike 1km od resorta, pružaju potpunu privatnost i gostima je na raspolaganju transfer s buggy-em ili Jeepom. Sve kategorije smještajnih jedinica imaju kupaonicu s kadom, poseban tuš, kućne ogrtače i papuče, sušilo za kosu, TV, telefon, WLAN pristup internetu, klimu, mini bar, aparat za čaj i Nespresso aparat za kavu i sef.

 

U restoranu Al Waha poslužuju se vrhunska jela arapske kuhinje, a u restoranu Suhail francuski specijaliteti. Restoran Ghadeer uz bazen poslužuje lagane obroke i mediteranska jela. Uz rezervaciju polupansiona moguće je uz doručak odabrati ručak ili večeru u restoranu Al Waha. Gosti u Royal Pavilion Villa smještaju mogu za ručak birati restoran Al Waha ili The Restaurant, a večera je uključena u restoranu The Restaurant.

 

 

Gostima su na raspolaganju vanjski bazen, fitness centar, tenis teren, yoga, aerobic i dječji klub. Poznati Anantara Spa gostima će pružiti opuštajuće trenutke u hammamu, sauni, parnoj kupelji ili uz masažu (sve uz nadoplatu). Uživajte u aktivnom odmoru u pustinji uz jahanje deva, vožnju po dinama, streličarstvo, "jedrenje" na dinama i raznim drugim aktivnostima (uz nadoplatu).

 

Link: http://qasralsarab.anantara.com/

 

Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji