Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“'

San Canzian village & hotel 5*, Istra

Opis hotela:

24 sobe i suita - vinski podrum - Fine dining restoran
San Canzian Village & Hotel smješten je u Istri, u Mužolini donjim, srednjovjekovnom gradiću na pola puta između Buja i Grožnjana. Hotel raspolaže sa ukupno 24 sobe i suita te gostima nudi recepciju otvorenu 24 sata dnevno, vanjski bazen, saunu, terasu za sunčanje,restoran, bar, vinski podrum, besplatan bežični internet i besplatno privatno parkiralište.  Sobe su moderno uređene i opremljene s vlastitom kupaonicom s tušem i besplatnim kozmetičkim priborom, klima uređajem, flat screen televizorom sa satelitskim programima, električnim kuhalom, ormarom i radnim stolom. Zračna luka Pula udaljena je 77 km. 

Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji

Info o ponudi

DOŽIVITE UDOBNOST SAN CANZIANA Posjetite nas u našem malom selu od samo 3 stanovnika, koje je okruženo prekrasnom netaknutom prirodom i uživajte u istarskom podneblju uz delicije koje Vas čekaju u našem pool baru i restoranu Luciano. REZERVIRAJTE PO CIJENI OD 359€ Ponuda uključuje: Iznenađenje dobrodošlice Rani check-in, kasni check-out, ovisno o raspoloživosti Noćenje s a la carte doručkom za dvije osobe Besplatni upgrade u višu kategoriju sobe, ovisno o raspoloživosti Snack na bazenu