Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“'

Six Senses Zil Pasyon 5*, Sejšeli

Opis hotela:

33 smještajne jedinice - na otoku Félicité - pogodno za obitelji s djecom 

Resort se smjestio na privatnom otoku Félicité koji je smješten na udaljenosti od  oko 55 kilometara sjeveroistočno od zračne luke Mahe.  Do resorta se dolazi za 20 minuta leta helikopterom od otoka Mahe ili za 20 minuta vožnje brzim brodom od otoka Praslin. Resort je smješten na sjevernom dijelu te zauzima jednu trećinu otoka.

Gostima je na raspolaganju smještaj u 28 jednosobnih vila s bazenom, 2 dvosobne vile s bazenom, 1 trosobnoj  rezidenciji te 2 četverosobne rezidencije. Sve smještajne jedinice okružene su tropskom vegetacijom, moderno uređene te su opremljene kupaonicom s kadom i zasebnim tušem, ogrtačima, sušilom za kosu, sefom, klimom, stropnim ventilatorom, flat screen televizorom, telefonom, DVD playerom, minibarom, espresso aparatom, terasom sa stolom za blagovanje te privatnim bazenom. Sve smještajne jedinice imaju direktan ili djelomični pogled na more.

Resort sadrži 2 restorana, 2 bara, vinski podrum za privatne večere, Chef’s Kitchen Live cooking stol za večeru do 6 osoba, slastičarnicu, bazen, butik, knjižnicu, dječji klub za djecu od 4 do 12 godina te spa centar koji nudi razne kozmetičke i holističke tretmane te razne masaže (uz doplatu). Gosti mogu birati uslugu doručka, polupansiona, punog pansiona ili all inclusive-a.

Od sportova i zabave u cijenu je uključeno korištenje fitness centra, najam opreme za snorklanje, jedrenje, vožnja kajacima, otvoreno kino. Uz doplatu u ponudi su ronjenje s bocama, ribolov, izleti s privatnom jahtom, island-hopping vožnje brodom, osobni treneri, tečajevi kuhanja, vožnja biciklima na susjednom otoku La Digue, vođeni izlet ili golf na otoku Praslin.  

Link:http://www.sixsenses.com/en/resorts/zil-pasyon

Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji