Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“'

Steigenberger Hotel Herrenhof 5*, Beč

Opis hotela:

196 soba i suiteva – Smješten u centru grada - 250m2 Spa World - Café Herrenhof

 

Hotel Steigenberger Herrenhof smješten je u povijesnom dijelu starog grada u blizini palače Hofburg i katedrale sv. Stjepana.

 

Interijer hotela odiše modernim dizajnom u kojem prevladavaju ljubičasti i zeleni tonovi. Sobe su moderno uređene i opremljene s mini barom, aparatom za čaj i kavu, klimom i besplatnim WiFi internetom. Steigenberger Herrenhof hotel može se pohvaliti eko certifikatom. Kušajte lokalne specijalitete od organskih proizvoda u restoranu Herrlich uz poslovni sastanak ili večeru.

 

U sklopu hotela nalazi se Herrenhof bar koji tijekom dana nudi tradicionalnu bečku kavu i slastice, a navečer se pretvara u mondeni piano bar. Poslije cjelodnevnog razgleda grada opustite se u Spa Worldu ili teretani. Kućni ljubimci su dobrodošli uz nadoplatu.

 

Zračna luka udaljena je otprilike 16 km od hotela. 

 

Link:  en.steigenberger.com/Vienna/Steigenberger-Hotel-Herrenhof 

 
Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji