Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“'

The Oberoi 5*, Mauricijus

Opis hotela:

Smještaj u 48 Luxury Pavilliona, 22 Luxury Ville i 1 Royal Villi  – Privatnost i vrhunska usluga - Vile s privatnim bazenima

 

The Oberoi Mauritius je smješten duž 600 metara dugačku pješčanu plažu Turtle Bay-a, na sjeverozapadnoj obali Mauricijusa. Resort je udaljen 55 minuta vožnje automobilom od zračne luke, 15 km od glavnog grada Port Louis, a u blizini grada Grand Baie.

 

Resort gostima nudi smještaj u luksuznim vilama, s krovovima pokrivenim palminim lišćem, koje se odlično uklapaju u prirodni okoliš. Sve vile imaju vlastite zelene oaze i privatne bazene, kao i modernu opremu - TV i DVD uređaje, mini bar, elektronski sef i pristup internetu (uz nadoplatu nakon 30min korištenja). Gostima je na raspolaganju i batler. Večera u resortu je posebno iskustvo. U romantičnoj atmosferi restorana pod vedrim nebom možete isprobati europske, orijentalne i kreolske specijalitete, uz bogatu ponudu svježeg voća, povrća i začina s otoka.

 

U sklopu resorta nalaze 23m dugački Turtle bay bazen samo za odrasle, 27m bazen uz plažu, dječji klub, biblioteka i fitness centar, a od sportova gostima su na raspolaganju jedrenje na dasci, ronjenje, tenis, joga, Thai Chi, meditacija i druge aktivnosti. Spa centar je mjesto za potpuno opuštanje te uživanje u miru i prirodi koja ga okružuje. Uživajte u sauni, parnoj kupelji ili u tradicionalnim tretmanima na bazi voća i aromatičnih ulja.

 

Link:  www.oberoihotels.com/oberoi_mauritius/

Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji