Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“'

Vila Exclusive Palazzo di Mare, Sumartin, otok Brač

Opis hotela:

Vila Exclusive Palazzo di Mare – Sumartin, otok Brač

Vila Exclusive Palazzo di Mare smještena je na otoku Braču u mirnoj uvali Ružmarin tik uz more te je udaljena svega 1 km od centra živopisnog mjesta Sumartin. 

Vila se nalazi na imanju površine 485m2 dok sam prostor vile pokriva površinu od 480m2 te ima 3 etaže: prizemlje, međukat i prvi kat.  U vilu se ulazi kamenim stubištem na međukat gdje se nalaze 3 spavaće sobe s bračnim krevetima i moderno uređenim kupaonicama, 3 dnevna boravka sa sjedećim garniturama,LCD televizijom i DVD playerom te 3 terase sa sjedećim garniturama,a jedna od njih ima i stol za stolni tenis. Sve terase imaju pogled na more.  U prizemlju se nalazi prostrana spavaća soba s bračnim krevetom, twin krevetom te kupaonicom, dnevni boravak, blagovaonica te glavna kuhinja sa šankom. Iz dnevnog prostora izlazi se na terase na kojima se nalazi stol za blagovanje, sjedeće garniture, viseća ležaljka, dnevni ležaj i bazen. Prvi kat vile uređen je kao penthouse i sastoji se od 2 luksuzno uređene spavaće sobe s bračnim krevetima i privatnim dizajnerskim kupaonicama, male kuhinje s dnevnim boravkom te terase.

Villa Exclusive Palazzo di Mare u potpunosti je klimatizirana te sadrži LCD TV, DVD i CD player, bežični internet, iPod dock i mobitel za kontakt sa managerom vile tijekom boravka gostiju u villi, 1 potpuno opremljenu kuhinju sa štednjakom, pećnicom, napom, hladnjakom, zamrzivačem, perilicom suđa, mikrovalnom, čajnikom, kuhalom za vodu, aparatom za kavu, sokovnikom, mikserom i tosterom, jednu manju kuhinju na prvom katu ville, perilicu i sušilicu rublja, sušila za kosu, peglu i dasku za peglanje, dječji krevetić i hranilicu, sef, mnogobrojne terase sa sjedećim garniturama, stol za stolni tenis, vrt sa organskim povrćem, privatnu plažu,parkirno mjesto, 2 mala i 2 velika nova bicikla i privatni vez sa gliserom, koji gostima stoji na raspolaganju.

Vila je prikladna za smještaj 12 do 14 osoba.

Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji