Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“'

Vila Gracia Grande, Orebić, Pelješac

Opis hotela:

Vila Gracia Grande – Orebić, Pelješac

Vila Gracia Grande nalazi se u Orebiću koji je smješten na poluotoku Pelješcu te je smještena na samoj plaži i na udaljenosti od samo 400 metara od centra mjesta.

Vila ima 3 dijela: prizemlje, prvi kat i dodatni Gracia Dream Suite. Prizemlje vila obuhvaća dnevni boravak opremljen velikim LCD televizorom, blagovaonicu sa stolom za blagovanje, modernu potpuno opremljenu kuhinju, gostinjsku kupaonicu s tušem i dvokrevetnu sobu s privatnom kupaonicom s kadom. Iz dnevnog boravka i blagovaone izlazi se na dvorište u kojem se nalazi vanjska blagovaonica, garnitura za odmaranje, romantična ljuljačka, vanjska kuhinja s kamenim roštiljem, bazen s morskom vodom i vanjski tuš. Na prvom katu se nalazi spavaća soba s bračnim krevetom, spavaća soba s krevetom za jednu osobu, potpuno opremljena kupaonica s tuš kabinom te prostrana terasa s garniturom za sjedenje. Posebni dio vile zauzima Gracia Dream Suite koji sadrži jednu spavaću sobu s bračnim krevetom , dnevni boravak sa sofom koja se može pretvoriti u dodatni ležaj za 2 djece, potpuno opremljenu kuhinju te kupaonicu s tušem.

Vila Gracia Grande potpuno je klimatizirana, opremljena kaminom, LCD televizorom, DVD playerom, bežičnim internetom, kuhinjom sa štednjakom, pećnicom, hladnjakom sa zamrzivačem, ledomatom, aparatom za kavu, mikrovalnom pećnicom, tosterom, mikserom, perilicom posuđa, perilicom rublja, glačalom i stolom za glačanje, sušilom za kosu, vrtnom garniturom, ležaljkama i sjedećom garniturom, vanjskim roštiljem i vanjskim tušem. Dječji krevetić i hranilica su dostupni na zahtjev kao i pomoćni ležajevi. Vila također ima osiguranja parkirna mjesta za goste te vez za brod ispred vile. 

Vila je prikladna za smještaj 7 do 9 osoba.

Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji