Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“'

Vila Mare,Orebić, Pelješac

Opis hotela:

Vila Mare – Orebić, Pelješac

Vila Mare nalazi se u Orebiću koji je smješten na poluotoku Pelješcu te je smještena uz tik more i na udaljenosti od samo 400 metara od centra mjesta.

Vila ima 3 etaže: prizemlje, prvi kat i drugi kat. Prizemlje vile obuhvaća dnevni boravak s kaminom, potpuno opremljenu kuhinju s velikom blagovaonicom  te kupaonicu s tušem. Iz prizemlje dva izlaza vode na dvorište u kojem se nalazi bazen s morskom vodom,ležaljke za sunčanje, sjenica s garniturom za sjedenje te vanjski kameni grill. Na prvom katu se nalaze 2 dvokrevetne i 1 jednokrevetna spavaća soba, manji salon za dnevni boravak sa LCD televizorom i potpuno opremljena kupaonica s tušem. Na drugom katu nalazi se glavna spavaća soba s velikim bračnim krevetom i moderno uređena zasebna kupaonica s kadom. Na drugom katu postoji mogućnost dodatnog ležaja. Plaža sa ležaljkama i suncobranima je udaljena 1 metar od vile.

Vila Mare opremljena je klimatizacijskim uređajima, podnim grijanje, kaminom, LCD televizorom, Hi-Fi uređajem, DVD aparatom, opremljenom kuhinjom s štednjakom, pećnicom, hladnjakom sa zamrzivačem, mikrovalnom, tosterom, aparatom za filter kavu, aparatom za espresso kavu, mikserom, perilicom posuđa, perilicom rublja, glačalom i stolom za glačanje, sušilom za kosu, masažnim ležajem, vrtnom garniturom, ležaljkama za sunčanje, vanjskim grilom, dječjim krevetićem, hranilicom i dodatnim krevetima dostupnim na zahtjev te parkirnim mjestima za goste.

Vila je prikladna za smještaj 7 do 9 osoba.

Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji