Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“'

Vila Mimice Majesty, Mimice, Makarska rivijera

Opis hotela:

Vila Mimice Majesty – Mimice

Vila Mimice nalazi se u malom dalmatinskom mjestu Mimice na Makarskoj rivijeri te je udaljena oko 800 metara od mora i 500 metara od centra mjesta.

Luksuzna vila smjestila se na posjedu površine 600m2 od čega je 400m2 stambene površine. Vila ima 4 etaže: podrum, prizemlje, prvi i drugi kat.  U podrumu se nalazi garaža s 2 parkirna mjesta. Vani se nalaze još 3 parkirna mjesta. U prizemlju se nalazi 1 spavaća soba s bračnim krevetom i balkonom, 1 spavaća soba s dva odvojena kreveta i kupaonica s tušem i podnim grijanjem. Na prvom katu nalazi se dnevni prostor koji se sastoji od potpuno opremljene kuhinje s otokom za pripremu hrane, blagovaonice, dnevnog boravka te gostinjskog toaleta. Iz dnevnog prostora izlazi se na južnu terasu na kojoj se nalazi veliki bazen, garnitura za odmaranje, stol za objedovanje i veliki roštilj. Na prvom katu se također nalazi jedna spavaća soba s velikim bračnim krevetom i privatnom kupaonicom koja također ima izlaz na terasu. Na drugom katu nalazi se glavna spavaća soba s privatnom kupaonicom koja je opremljena kadom i podnim grijanjem te ima privatnu terasu s garniturom za sjedenje. Na tom katu se nalazi i peta spavaća soba s privatnom kupaonicom s tuš kabinom,podnim grijanjem i privatnom terasom na kojoj se nalazi garnitura za sjedenje.

Vila Mimice Majesty je u potpunosti klimatizirana, dnevni dio i sve kupaonice su opremljeni podnim grijanjem, ima potpuno opremljenu kuhinju s štednjakom,pećnicom, napom, hladnjakom sa zamrzivačem, mikrovalnom, perilicom za posuđe, kuhalom za vodu, aparatom za kavu i priborom za jelo i piće. Vila također ima LCD televizor, play station, internet priključak, dječji krevetić i hranilicu, glačalo i stol za glačanje, perilicu rublja, ležaljke za sunčanje te vanjski tuš.

Vila je prikladna za smještaj 10 do 12 osoba.

Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji