Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“'

Vila White Bellezza, Selca, otok Brač

Opis hotela:

Vila White Bellezza – Selca, otok Brač

Vila White Bellezza smještena je u naselju Puntinak na otoku Braču, direktno uz more te je udaljena oko 1,5km od centra mjesta Selca. Vila je obnovljena 2019 godine tese prostire na posjedu od 800m2,a sama vila zauzima površinu 445m2 te se sastoji od suterena, prizemlja s polukatom i prvog kata. Od šljunčane plaže udaljena je oko 500m.

U suterenu vile nalazi se praonica rublja, mala kuhinja, vinski podrum, kotlovnica, jedna spavaća soba s toaletom te odvojeni ormar. U dvorištu vile smještenom u prizemlju nalazi se bazen, prostrana terasa za sunčanje, ležaljke i vrtna garnitura sa stolom za blagovanje, privatni vrt sa začinskim biljem te kameni roštilj. Na polukatu vile koji je spojen s prizemljem nalaze se dvije spavaće sobe. Master soba ima bračni krevet i vlastitu kupaonicu s umivaonicima za nju i njega,a druga soba ima dva odvojena single kreveta , vlastitu kupaonicu s tušem i predivnu terasu opremljenu sjedećom garniturom. Na polukatu se također nalazi prostrani dnevni boravak s kožnom garniturom za sjedenje, potpuno opremljena kuhinja i moderno dizajnirana blagovaonica koje su staklenim stijenama odvojene od dvorišta. U sklopu ove etaže nalazi se još i garaža. Na prvom katu se nalaze još četiri moderne spavaće sobe svaka sa svojom kupaonicom.

Vila White Bellezza je u potpunosti klimatizirana, ali i opremljena podnim grijanjem te sadrži priključak za internet LCD SAT TV, DVD player, štednjak, pećnicu, napu, perilicu posuđa, hladnjak, zamrzivač, mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu, mikser, aparat za kavu, sokovnik, sušilo za kosu, glačalo, dasku za peglanje te perilicu i sušilicu rublja. Vial također ima 3 parkirna mjesta za goste, dva na otvorenom i jedno unutar garaže. 

Vila je prikladna za smještaj 14 osoba.

Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji