Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“'

Vila Zlatni rat, Bol na Braču

Opis hotela:

Vila Zlatni rat – Bol na Braču

Vila Zlatni rat smještena je u Bolu na udaljenosti od oko 20 metara od najpoznatije i najljepše šljunčane plaže Jadranskog mora –  plaže Zlatni rat te oko 900 metara od centra mjesta.

Vila Zlatni rat ima luksuzno uređen dnevni prostor koji se sastoji od dnevnog boravka s satelitskom televizijom i DVD playerom i potpuno opremljenom kuhinjom.  Dnevni prostor je francuskim vratima povezan s dvorištem na kojem se nalazi veliki bazen, udobne ležaljke za sunčanje, garnitura za sjedenje, stol za objedovanje te vanjski roštilj. Villa Zlatni Rat također ima 3 dvokrevetne klimatizirane spavaće sobe  te 2 kupaonice s tušem. 

Vila je u potpunosti klimatizirana, opremljena sa satelitskom televizijom, DVD playerom, kuhinjom s pećnicom, štednjakom, napom, hladnjakom, mikrovalnom, mikserom, sokovnikom, aparatom za kavu, perilicom posuđa, perilicom rublja, glačalom i stolom za glačanje, sušilom za kosu. Za goste je osigurano i privatno parkirno mjesto na posjedu vile. 

Vila je prikladna za smještaj 6 do 7 osoba.

Pošaljite nam upit

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge, a koristit će se i za daljnju međusobnu komunikaciju. Putovanja se obvezuju da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Putnik izjavljuje dada se njeni njegovi osobni podaci koriste radi obavijesti o ponudama i marketinškim akcijama Putovanja.

Pošalji