Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“'

Travels in Style

 

Travels in Style je privatna turistička agencija sa sjedištem u Zagrebu koja nudi putovanja diljem svijeta po mjeri modernog čovjeka prilagođena budžetu i želji putnika.

 

S posebnom pažnjom nastojimo isplanirati svaki detalj puta - od odlaska do dobrodošlice na mjestu boravka, nezaboravnih izleta, ugodnog opuštanja u wellness oazamai uživanja u jedinstvenim okusima hrane i pića. Posebne životne prilike podijelite s nama i prepustite nam organizaciju vjenčanja na dalekim morima, prijedlogu destinacije za medeni mjesec, slavlju godišnjice ili rođendana. Ako želite svojim najmilijima, prijateljima ili poslovnim partnerima pokloniti putovanje možete biti sigurni da ćemo im pružiti vrhunsku uslugu u organizaciji i odabiru željene destinacije.

 

Na našim internet stranicama možete pratiti novosti i ponude, no ukoliko želite, ispunite formular i redovite primajte naše ponude elektronskom poštom. S veseljem Vas očekujemo u našoj poslovnoj jedinici u Zagrebu, Centar Kaptol, Nova Ves 17, 3. kat, gdje ćemo se s veseljem posvetiti planiranju vašeg putovanja.

 

Dobro došli u svijet putovanja!